HEM   BUTIK    STUDENT    STUDIO    FÖRETAGSTJÄNSTER   FOTOLABB    KONTAKT

© Digitalportalen

Vi samarbetar

bl a med:

VAD KAN VI HJÄLPA DITT FÖRETAG MED?

 

Nedan följer ett urval av vad vi kan erbjuda företag. Kontakta oss gärna om ni har frågor och pris eller annat, 0415-31 11 16.

 

 

Produktfotografering

 

Behöver ert företag hjälp med produktfotografering? Vi tar professionella produkt-bilder till er katalog, hemsida, kampanj, webbshop eller liknande.

 

Vi på Digitalportalen har många års erfarenhet av att anpassa ljussättningen för att skapa rätt uttryck i bilden. Har ert företag en sedan tidigare inarbetad bildstil är vi vana vid att ljussätta på ett liknande sätt för att behålla samma känsla i de nya bilderna. Produktfotograferingen kan antingen göras i vår studio i Hörby eller på plats i era lokaler.

 

Produktbilderna levereras retuscherade och i önskad upplösning.

 

 

Personalfotografering

 

Medarbetarna är företagets ansikte utåt. Med bra bilder skapar du förtroende och stärker varumärket. Oavsett om du vill ha studiobilder eller bilder i miljö kan vi komma till er. Vår studio är helt mobil så ni behöver inte lägga tid på resor. Men föredrar ni att låta personalen komma till vår studio i Hörby, går det naturligtvis bra.

 

Porträttbilder kan vara av traditionell karaktär, men vi kan också tänka lite längre än så. Ett porträtt ska hålla länge och fånga karaktären hos personen och företaget. Eller varför inte samla personalen på en gruppbild?

 

Bilderna levereras retuscherade och i önskad upplösning samt filformat.

 

 

Visitkort

 

Tanken med ett visitkort är att det ska sparas av dem du ger det till. Varje gång de ser visitkortet kommer de att koppla ihop det med dig. Ta därför chansen att göra visitkortet representativt för ditt företag, det säger nämligen betydligt mer om dig än vad du har för namn och telefonnummer.

 

Vi kan hjälpa dig att ta fram ett visitkort, eller har du kanske redan ett färdigt som ska tryckas.

 

Visitkorten trycks på 300 g matt eller 280 g blankt papper.

 

 

Fotoutbildning

 

Kräver verksamheten att ni fotograferar så ofta eller på så udda platser att det inte är möjligt att hyra in en fotograf varje gång? Men det är ändå viktigt att få bra bilder med hög och jämn kvalitet. Då har vi lösningen!

 

Vi kommer till er och utbildar era medarbetare i fotografi / kamerateknik anpassat efter era behov, krav på resultat och tillgänglig utrustning. T ex kan vi ta fram en enkel manual för just er situation. Det är en fördel att ge era medarbetare grundläggande kunskap i fotografi, så de kan arbeta självständigt och ta bra beslut.

 

 

Eget motiv tryckt på olika produkter

 

Kanske nya kaffemuggar till fikarummet med varje medarbetares namn och foto på?  Eller personliga julklappar till uppskattade kunder?

 

Vi erbjuder olika produkter med personligt motiv. Vi hjälper gärna till om ni önskar en trevlig layout tillsammans med t ex företagets logotype. Inget krav på massbeställning.

 

 

Retusch / restaurering av foto

 

Ibland dyker det upp bilder man gärna vill använda i något sammanhang, men originalbilden är i hopplöst dåligt skick. Misströsta inte, det mesta går att fixa. Kom in och diskutera med oss!

 

 

Skanning av dia / negativ / påsiktsoriginal

 

Har ni ett gammalt bildarkiv som inte utnyttjas eftersom bilderna finns på dia eller negativ? Då är det hög tid att digitalisera det!

 

Vi erbjuder även skanning av påsiktsoriginal. Om någon viktig bild är skadad eller hårt åtgången av tidens tand, hjäper vi gärna till med retusch.

 

 

Canvastavlor

 

Dax att piffa upp företagets väggar? Vackra naturbilder eller dokumentation av företagets verksamhet...

 

Vi kan hjälpa er med både fotografering och canvasprintning samt montering. Våra spännramar är 3 cm tjocka och tillverkade av svensk fur. All bildframställning sker hos oss i Hörby.

 

 

Broschyrer

 

Presentation, meny, instruktioner, reklam... En broschyr kan användas till mycket och är det vanligaste sättet att förmedla information på papper. Oavsett om ni har en färdig broschyr att trycka eller ni behöver hjälp med layoutarbete och fotografering, kan ni vända er till oss. Vi erbjuder snabb och personlig service samt lokal produktion.

 

 

Layoutarbete

 

Vi har lång erfarenhet av att jobba med layout, i bl a InDesign. Har ni svårt att få tiden att räcka till när produktkatalogen eller andra trycksaker ska sammanställas? Vi hjälper er!

 

 

Färgprofiler till skrivare

 

Tänk att få samma resultat på papper som du ser på skärmen! Det är fullt möjligt. Med en specialanpassad färgprofil för varje skrivare och företagets samtliga skärmar kalibrerade, blir det utskrivna resultatet det man förväntar sig.

 

Vi kommer till er och kalibrerar skärmarna samt skapar färgprofiler för de skrivare ni önskar. Endast för PC.

 

 

Väggkalender

 

En kalender pryder väggen på de flesta företag och i folks hem. Så varför inte passa på att utnyttja detta ypperliga tillfälle att smyga in lite reklam för er verksamhet. En kalender med vackra bilder är t ex en bra julklapp till kunder och medarbetare.

 

Vi hjälper er gärna med fotografering och layoutarbete.

 

 

Färgställning av bilder

 

Oavsett om ni har gamla eller nytagna bilder som behöver färgjusteras så fixar vi det professionellt och snabbt.

 

Vi har lång erfarenhet av att hantera stora mängder bilder, främst porträtt, där samtliga ska ha samma färgton och kunna användas tillsammans.

 

 

Julkort / inbjudningskort

 

Att skicka julkort till kunder och anställda är ett trevligt sätt att tacka för det gångna året. Eller behöver ni kanske skicka snygga inbudningskort till något event?

 

Vi hjälper er gärna med layoutarbete och eventuell fotografering.

 

Korten trycks på 300 g matt eller 280 g blankt papper.

 

 

Utställnings- / mässmaterial

 

Det är viktigt att synas! Speciellt på en mässa full med konkurrenter...